„Kutass velünk” természettudományos foglalkozások középiskolások számára - LEZÁRULT


Laboratóriumi foglalkozások

Az ELTE Kémiai Intézetének szervezésében vidéki középiskolákba járó diákok kapnak lehetõséget arra, hogy kémiai laboratóriumi foglalkozáson vegyenek részt. A középiskolások az ELTE kémia szakos hallgatóival együtt végeznek el egy-egy, az egyetemi tanrendben szereplõ, laboratóriumi gyakorlatot. Kínálatunkban fizikai-, szerves-, szervetlen- és általános kémiai gyakorlatok szerepelnek. Lehetõség nyílik az érettségi elõkészítõ laboratóriumi foglalkozásain való részvételre is, korlátozott számban. A programszervezésnél fontos szempont, hogy a résztvevõk meg tudják hallgatni a középiskolásoknak szóló, „Alkímia ma” elõadást is.


A programban résztvevő kollégák: Láng Győző, Szepes László (a laborok szakmai koordinátorai), Bencze László, Rácz Krisztina, Róka András, Szalay Luca, Szalay Roland, Sziráki Laura, Vass Gábor (laborvezetés és kísérleti bemutatók), Berkes Balázs, Vesztergom Soma (laborvezetés), Pacsai Bálint, Vörös Tamás (dokumentáció), Tarczay György (“Alkímia ma” szervezés), Lénárd László, Somogyi Éva, Szabados Ágnes (szervezés)


A 2010/2011 tanév tavaszi programja


2011. március 3.
A móri Táncsics Mihály Gimnázium és a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum diákjainak látogatása a Kémiai Intézetben
házigazdák: Dibó Gábor, Láng Győző, Kochis Andrea
középiskolai tanáraik: Turpinszky Miklósné, Dr. Molnár József

Kapcsolattartó: Szabados Ágnes E-mail
Internetes tájékozódás: http://www.chem.elte.hu/pr/labor_gyakorlat.html


A 2010/2011 tanév őszi programja


2010. szeptember 24.
Jelenléti ív


A 2009/2010 tanév tavaszi programja


2010. április 14. és 21.
Jelenléti ív

2010. március 3. és 10.
Jelenléti ív

2010. február 3. és 10.
Jelenléti ív
Jelenléti ív/II.

2010. január 20. és 27.
Jelenléti ív

ARCHÍVUM


Vissza a TAMOP oldalra