Kémia érettségi előkészítő 2017/2018

Tudod a kémiát de még nem végezted el az érettségi kísérleteket?

Szívesen érettségiznél kémiából, de előtte szeretnéd kipróbálni az elvégzendő kísérleteket? Hiányos a szertár vegyszerkészlete és kevés a kísérletezésre fordítható idő?

Most az ELTE Kémiai Intézete laboratóriumában lehetőséget adunk arra, hogy a kémia szakmódszertan tanárainak irányítása mellett gyakorlatot szerezhess a kísérletezésben! Minden, az emeltszintű szóbeli kémia érettségin elvégzendő kísérletet itt saját kezűleg kipróbálhatsz, és az esetleges kérdéseidre is választ kapsz.

A kurzus összesen 2 alkalomból áll, melyeket szerda délutánonként 15.00-18.00 óra között tartunk az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kémiai Intézet II. emelet 202. laboratóriumában. Az Intézet címe: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A.

A két délutánt igénybe vevő tanfolyam önköltségi díja összesen fejenként 4000 Ft. Ezt az összeget nyugta ellenében, készpénzben és a személyi igazolvány vagy diákigazolvány bemutatásával kell befizetni a tanfolyam első foglalkozásának kezdetén.

Aki a végleges regisztrációja ellenére valamely okból mégsem tud részt venni, kérjük, hogy legkésőbb az első tanfolyami napot megelőző 3 munkanappal jelezze ezt e-mailben a luca@caesar.elte.hu címen. Ennek elmulasztása esetén véglegesen kizárja magát a tanfolyamon való részvételből.

A tanfolyamokat az igényekhez igazodva szervezzük. Az új időpontot a jelentkezések számának függvényében állapítjuk meg. Folyamatosan fogadjuk az előjelentkezéseket akkor is, amikor a következő időpont még nincs kitűzve. Aki elküldi az on-line előjelentkezést, e-mail értesítést fog kapni, amint az új időpontot meghirdetjük. Ekkor vissza kell látogatni erre az oldalra és elküldeni az on-line jelentkezést.
Figyelem! Ha valaki nem kap visszaigazoló e-mailt, kérem írjon a fridi@caesar.elte.hu címre.
 
A legközelebbi tanfolyam 2018. május 30-án és június 06-án indul.
 
Regisztráció
A felkészítő tanfolyamot tartó tanárok:
  • Dr. Szalay Luca
  • Dr. Wajand Judit
  • Dr. Rózsahegyi Márta
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!